Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /srv/www/vhosts/tel.al/httpdocs/resources/config.php on line 18
Rreth nesh - tel.al

Rreth nesh

tel.al është numeratori telefonik i juaj i ri për Shqipërinë dhe Kosovën

Ju duhet të gjeni numrin e telefonit ose adresën e shtëpisë të një familjari, miku apo të njohuri në Shqipëri apo Kosovë?
Ju duhen kontaktet apo vendodhja e një biznesi, institucioni, organizate?

Kërkoni në numratorin e ri telefonik online tel.al dhe do ta gjeni menjëherë.
Në katër gjuhë, shqip, frëngjisht, gjermanisht dhe anglisht.
Me një ndërfaqe të qartë, lehtësisht i përdorshëm nga kompjuteri, tableta apo smartfoni juaj.

Kontaktet me tel.al janë vetëm një klik larg!


MEDIA
www.postieri.net